Ny hemsida

14.02.2021 kl. 11:24
Förbundet har nu bytt ut hemsidan till ett nytt format vilket jag ju är väldigt glad över.

Nu har vi fått en ny kanal att använda för att informera varandra om saker som händer i styrelsen, musikutskottet och i regionerna!

Fliken 'regionalt' öppnar sig inom kort, får vi hoppas. Där är det meningen att körer, musikutskottsmedlemmar och styrelsemedlemmar berättar om lyckade projekt, sådant ni/vi vill förmedla varandra.

År 2020 har varit ett annorlunda år även för oss. FSK har sina styrelsemöten och Musikutskottsmöten mest digitalt och det fungerar mycket bra. Har sina sidor att inte behöva så mycket som stiga ut genom ytterdörren för att kunna ventilera om saker. Men nog väntar styrelsen på att på riktigt få träffas!

Förbundsmöten 2020 hölls samma dag som hybridmöten, några personer fanns fysiskt på plats i Helsingfors den 3.10.2020 och resten hängde snällt med på vita duken. Tack för er alla!

Alla stadgeärenden behandlades enligt boken och om verksamheter framöver beslöts att våra två största projekt kommer att vara Sångfesten 2022 och Nordklang Island 2022, med tre veckors mellanrum, vilket vi inte kan påverka. Två stora fina händelser som ingen vill missa!

Nu medan vi väntar på att dagen skall ljusna tycker jag att vi skall njuta av den extra tid vi har fått på grund av koronan, och att vi njuter av den och passar på att lyssna på musik, både ny för oss och gammal och trygg, full med associationer som för oss till fina minnen.

Passa på att också lyssna på WAV ljudfiler. Tänk så väl förberedda vi kommer att vara på Sångfesten 2022 då vi har möjlighet att helt självständigt öva oss, och har dessutom ett extra år på oss att göra det!

Må väl!

Anne